NİĞDE / MERKEZ - Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Güven SOYLUĞAN - Müdür Başyardımcısı

1967 yılında Bor Çukurkuyu Kasabasında dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulu doğduğu kasabada tamamladı. Niğde Endüstri Meslek Lisesi-Elektrik Bölümünden 1985 yılında mezun oldu. Aynı yıl Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazanarak yüksek öğretimine başladı. 1988 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesine yatay geçiş yaparak 1990 yılında bu üniversiteden mezun oldu. 1991 yılında Ordu Perşembe Kırlı İlköğretim Okulunda öğretmen olarak göreve başladı. Zorunlu hizmet görevini Elazığ-Maden-Maden Lisesinde öğretmen ve idareci olarak tamamladı. 1998 yılında Niğde Hazım Tepeyran İlköğretim Okuluna tayin oldu. Daha sonra Atatürk İlköğretim Okulunda öğretmen ve idareci olarak toplam yedi yıl görev yaptı. 15 Mart 2012 tarihinden bu yana Niğde Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdür Başyardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.